Företagsstrategi och strategiarbete förnyar

Vision och strategiarbete är avgörande för att styra ett företag mot framgång.
Genom att utforma en tydlig vision och formulera strategier så kan ett företag förnya sig och anpassa sig till föränderliga marknadsförhållanden.
TAHR Kontroll stödjer företag med att utveckla och implementera effektiva företagsstrategier för att uppnå sina mål och främja tillväxt.

Vad brinner du för? Grundläggande för ditt strategiarbete

Vision och passion för företag – Vad är strategiarbete

Strategiarbete handlar om att formulera och implementera en vägledande plan för att uppnå företagets vision och mål.

Ett strategiarbete är en process där företaget analyserar sin omvärld, identifierar sina konkurrensfördelar och tar strategiska beslut för att skapa långsiktig framgång.

Genom att koppla strategiarbetet till företagets vision och passion, det som företaget brinner för, kan man skapa en starkare och mer meningsfull strategi.

TAHR Kontroll kan hjälpa ett företag att utveckla en effektiv strategi som bygger på företagets vision och passion, och genomföra nödvändiga åtgärder för att förverkliga den.

Frågor och svar om företagsstrategi / Strategiarbete

Avgörande för företagets framgång

Digital strategi & Marknadsföring med företagsstrategi

Digital strategi och marknadsföring är avgörande för företagets framgång i dagens digitala värld.

Det handlar om att utnyttja digitala kanaler och verktyg för att nå och engagera målgruppen, bygga varumärke och driva försäljning.

TAHR Kontroll kan hjälpa företag att utveckla och implementera en effektiv digital strategi och optimera sin marknadsföring för att nå önskade resultat.

Nå era strategiska mål

Strategiska mål med analys

Strategiska mål med analys är en del av strategiarbetet som handlar om att skapa insikt och förståelse för att fatta välgrundade beslut och utveckla effektiva strategier.

Genom att analysera data och marknadstrender kan man identifiera styrkor, svagheter, möjligheter och hot samt utforma mål som leder till framgång och tillväxt för företaget.

TAHR Kontroll kan hjälpa er att formulera och nå era strategiska mål genom analys och insikter.

Vi tar hänsyn till din verksamhets unika behov

Strategiarbete som gör skillnad för ditt företag

TAHR Kontroll kan hjälpa dig att åstadkomma ett strategiarbete som verkligen gör skillnad för ditt företag.

Genom att kombinera vår expertis inom strategiutveckling, analys och affärsförståelse så kan vi hjälpa dig att formulera och implementera strategier som leder till tillväxt, konkurrenskraft och hållbar framgång.

Vi tar hänsyn till såväl dina mål som till just din verksamhets unika behov för att skapa strategier som passar just dig.

Kontakta oss om du har frågor eller när du behöver hjälp med vår effektiva företagsstrategi samt vision och strategiarbete.

Vi hjälper dig med organisationsutveckling

Vi hjälper dig med din organisationsutveckling

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Omdömen från tidigare kunder

Med genuint intresse för både människor och affärer, tar Tommy ansvar för att utveckla dessa två lite olika områden genom att se till att de går med varandra istället för om varandra. Genom sin analytiska förmåga och engagemang, får han människor att se sig som en del av ett större sammanhang och vikten av det de gör. Utan att göra avkall på det rent affärsmässiga och alltid med glimten i ögat.

Marie Jonassson

Arbetsmiljö och rehabspecialist ISS Fascility Service AB

I min roll som beställare som förvaltningschef utförde Tommy en rad arbeten. Jag upplevde att Tommy var en mycket bra samarbetspartner i de projekt vi körde tillsammans. Tommy hade koll på tidsplanen, kostnaderna och bidrog med hjälp som biträdande projektledare då min tid inte räckte till. Tommy är pålitlig, tar in information samt genomför sina uppgifter som förväntat. Jag kan rekommendera Tommy som ledare och chef. Mvh. Tim

Tim Pettersson

Strateg på ER projektpartner AB

Hög seriositet i sitt uppdrag, noggrann, och sätter personalen samt kunden i fokus men med en ekonomisk medvetenhet, egenskaper för ledarskap.

Oskar Svensson

produktionschef på OCAB I STOCKHOLM AB

Jag har jobbat ihop med Tommy i många år och kan bara ge mina varmaste rekommendationer.

Jari Mäkynen

Senior Advisor på Bengt Dahlgren AB, Uppsala

Tommy är en ordentlig person som jobbar produktiv, effektiv med sina arbetsuppgifter.
Jag rekommenderar´och önskar honom lycka till.

Khosro Safaei

Energispecialist på ISS Facility Services – ISS Sweden