Organisationsutvecklare som effektiviserar

Organisationsutvecklare som skapar en framgångsrik organisation och utvecklar den tillsammans med dig!
TAHR Kontroll arbetar tätt tillsammans med dig för att identifiera och implementera förbättringar som ökar produktiviteten samt skapar en mer framgångsrik organisation.

Lyfter organisationen till nya höjder

Vad gör en organisationsutvecklare

En organisationsutvecklare kan man säga är en specialist som arbetar med att analysera och förbättra olika aspekter av en organisation.

Genom att utföra noggranna undersökningar och utvärderingar hjälper organisationsutvecklaren till att identifiera och lösa problem, optimera arbetsflöden samt främja en sund företagskultur.

Organisationsutvecklare ser bland annat till att implementera förändringsinitiativ, genomföra utbildningar och coacha personal för att maximera effektiviteten för organisationen som helhet.

Frågor och svar om organisationsutvecklare

TAHR Kontroll – Din partner i organisationsförbättring

Organisationskonsult för affärsutveckling

Som organisationskonsult för affärsutveckling är TAHR Kontroll din strategiska partner för att ta din verksamhet till nästa nivå.
Tillsammans med vår omfattande erfarenhet och expertis hjälper vi dig att analysera och optimera olika aspekter av din organisation för att skapa långsiktig tillväxt och framgång.

Läs med hur vi kan hjälpa dig inom dessa specifika områden:

  • Affärsutveckling
  • Organisationsutveckling
  • Mission, Vision och Värderingar
  • Förändringsledning
  • Ledningsgruppsutveckling
  • VD Stöd
  • Företagsanalyser
  • Styrelsestöd

Tveka inte att kontakta oss vid fler frågor hur vi kan hjälpa dig att utveckla din organisation.

Ta kontroll med TAHR Kontroll

Organisation och ledarskap med utveckling

En välfungerande organisation med tydliga mål tillsammans med ett starkt ledarskap som involverar alla, anser vi på TAHR Kontroll är de mest avgörande framgångsfaktorer.

TAHR Kontroll både förstår och lär ut vikten i ledarskapet för att optimera din verksamhet samt främja en positiv företagskultur.
För utan ett professionellt ledarskap, kan organisationen gå hur som helst.

Ta kontrollen! Tillsammans arbetar vi med dig för att analysera och utveckla hela organisationsstrukturen, implementera effektiva ledarskapsstrategier samt främja samarbete och kommunikation inom ditt team.

Med vår hjälp så kan du bygga en hållbar organisation och inspirera ditt ledarskap för att uppnå dina affärsmål och skapa en framgångsrik framtid.

Optimera din organisationspotential med vår expertis

Organisationskonsult / Organisationsutvecklare som förstår affärsutveckling

Med vår omfattande erfarenhet och expertis inom organisationsutveckling erbjuder vi skräddarsydda lösningar som är anpassade efter dina specifika behov och mål. Vi hjälper till att optimera organisationsstrukturer, förbättra arbetsflöden och stärka ledarskapet för att skapa en stark grund för framgång.

Genom att samarbeta med oss får du helt enkelt en pålitlig partner som är dedikerad att förstå och stödja din utveckling med starkt ledarskap för att således lyfta hela din organisation. Vi blir din hjälp att reda ut och förstå organisationen som din organisationsutvecklare!

Vi hjälper dig med organisationsutveckling

Vi hjälper dig med din organisationsutveckling

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Omdömen från tidigare kunder

Med genuint intresse för både människor och affärer, tar Tommy ansvar för att utveckla dessa två lite olika områden genom att se till att de går med varandra istället för om varandra. Genom sin analytiska förmåga och engagemang, får han människor att se sig som en del av ett större sammanhang och vikten av det de gör. Utan att göra avkall på det rent affärsmässiga och alltid med glimten i ögat.

Marie Jonassson

Arbetsmiljö och rehabspecialist ISS Fascility Service AB

I min roll som beställare som förvaltningschef utförde Tommy en rad arbeten. Jag upplevde att Tommy var en mycket bra samarbetspartner i de projekt vi körde tillsammans. Tommy hade koll på tidsplanen, kostnaderna och bidrog med hjälp som biträdande projektledare då min tid inte räckte till. Tommy är pålitlig, tar in information samt genomför sina uppgifter som förväntat. Jag kan rekommendera Tommy som ledare och chef. Mvh. Tim

Tim Pettersson

Strateg på ER projektpartner AB

Hög seriositet i sitt uppdrag, noggrann, och sätter personalen samt kunden i fokus men med en ekonomisk medvetenhet, egenskaper för ledarskap.

Oskar Svensson

produktionschef på OCAB I STOCKHOLM AB

Jag har jobbat ihop med Tommy i många år och kan bara ge mina varmaste rekommendationer.

Jari Mäkynen

Senior Advisor på Bengt Dahlgren AB, Uppsala

Tommy är en ordentlig person som jobbar produktiv, effektiv med sina arbetsuppgifter.
Jag rekommenderar´och önskar honom lycka till.

Khosro Safaei

Energispecialist på ISS Facility Services – ISS Sweden