Digitalisering blir alltmer intensiv

Digitalisering har blivit en avgörande faktor för framgång inom företagsvärlden.
Genom att införa digitala verktyg och processer så kan företag öka effektiviteten, förbättra kundupplevelsen och öppna upp helt nya möjligheter.
Utforska hur digitalisering påverkar företag och hur det kan revolutionera sättet vi driver och hanterar verksamheter på.
Behöver ni hjälp för att ta digitaliseringen inom ert företag till en helt ny nivå?
Kontakta oss på TAHR Kontroll för stöd och rådgivning.

Det digitala utmanar det som varit

Digitalisering bidrar till affärsutveckling

Digitalisering spelar en avgörande roll i affärsutveckling genom att möjliggöra innovation, effektivitet och ökad konkurrenskraft.
Genom att integrera digitala lösningar och teknologier så kan ett företag optimera sina processer, nå nya marknader och kunder, samt skapa unika erbjudanden och värde. Digitalisering öppnar dörrar till nya affärsmöjligheter och driver tillväxt och framgång.

Digitalisering i affärsutvecklingen kan dock visa sig vara utmanande för äldre och mindre datorvana företagare, vilket kräver stöd och anpassning för att maximera potentialen vid digitalisering affärsutveckling.

Vi på TAHR Kontroll har omfattande erfarenhet när det gäller att hjälpa och stötta företag genom digitaliseringsprocessen och de särskilda anpassningar som kan tänkas behövas. 

Frågor och svar om digitalisering

Förenklar och snabbar upp processer

Digitalisera din affärsutveckling

För att digitalisera din affärsutveckling på ett smidigt och säkert sätt är det viktigt att identifiera rätt tekniska lösningar och implementera dem på ett strategiskt sätt.

Digitalisering av affärsutvecklingen ger ökad effektivitet, snabbare beslutsfattande, bättre kundupplevelser och möjlighet till skalbarhet.

Det öppnar även upp för nya affärsmöjligheter och ger en ökad konkurrenskraft.
Låt digitaliseringen optimera din affärsutveckling och ta ditt företag till nästa nivå.

Genom att ta hjälp av experter som TAHR Kontroll kan du säkerställa en framgångsrik övergång till digitala processer och verktyg som stödjer din affärsutveckling.

Effektivisering som ger mer

Förenkla genom att digitalisera

Genom att digitalisera din affärsutveckling kan du:

  • Effektivisera processer
  • Automatisera rutinarbete
  • Öka tillgängligheten

TAHR Kontroll kan bland annat hjälpa er att identifiera lämpliga digitala verktyg och implementera dem på ett sätt som passar era specifika behov.

Behöver du hjälp?
Förenkla och modernisera er affärsutveckling med vår expertis vid er sida.

Ett stöd i förändringen

Vi hjälper dig att förstå digitalisering och utföra digital affärsutveckling

TAHR Kontroll erbjuder expertis och stöd för att hjälpa dig att förstå digitaliseringens potential och implementera digital affärsutveckling på ett effektivt sätt.

Vi guidar dig genom processen, identifierar lämpliga digitala verktyg och strategier samt hjälper dig optimera din verksamhet för att möta framtidens digitala utmaningar och möjligheter.

Varmt välkommen att kontakta oss när du har frågor, funderingar och farhågor om digitalisering.

Vi hjälper dig med organisationsutveckling

Vi hjälper dig med din organisationsutveckling

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Omdömen från tidigare kunder

Med genuint intresse för både människor och affärer, tar Tommy ansvar för att utveckla dessa två lite olika områden genom att se till att de går med varandra istället för om varandra. Genom sin analytiska förmåga och engagemang, får han människor att se sig som en del av ett större sammanhang och vikten av det de gör. Utan att göra avkall på det rent affärsmässiga och alltid med glimten i ögat.

Marie Jonassson

Arbetsmiljö och rehabspecialist ISS Fascility Service AB

I min roll som beställare som förvaltningschef utförde Tommy en rad arbeten. Jag upplevde att Tommy var en mycket bra samarbetspartner i de projekt vi körde tillsammans. Tommy hade koll på tidsplanen, kostnaderna och bidrog med hjälp som biträdande projektledare då min tid inte räckte till. Tommy är pålitlig, tar in information samt genomför sina uppgifter som förväntat. Jag kan rekommendera Tommy som ledare och chef. Mvh. Tim

Tim Pettersson

Strateg på ER projektpartner AB

Hög seriositet i sitt uppdrag, noggrann, och sätter personalen samt kunden i fokus men med en ekonomisk medvetenhet, egenskaper för ledarskap.

Oskar Svensson

produktionschef på OCAB I STOCKHOLM AB

Jag har jobbat ihop med Tommy i många år och kan bara ge mina varmaste rekommendationer.

Jari Mäkynen

Senior Advisor på Bengt Dahlgren AB, Uppsala

Tommy är en ordentlig person som jobbar produktiv, effektiv med sina arbetsuppgifter.
Jag rekommenderar´och önskar honom lycka till.

Khosro Safaei

Energispecialist på ISS Facility Services – ISS Sweden