Svåra personalärenden

Har ditt företag någonsin stött på svåra personalproblem som har påverkat företagets prestation?

Ibland kan personalproblem som bristande prestation, konflikter eller negativt beteende skapa stress och kaos på arbetsplatsen. Men oroa dig inte, jag är här för att hjälpa till med psykologiska och praktiska råd för att lösa problemen på ett effektivt sätt.

Som erfaren ledare och coach, har jag hjälpt företag att hantera svåra situationer med medarbetare som inte presterar som de ska. Jag har en unik förmåga att ta itu med de psykologiska och emotionella aspekterna av dessa situationer samtidigt som jag på ett professionellt sätt hanterar den juridiska aspekten. 

Jag ser till att jag förstår företagets unika behov och problem för att utforma en anpassad lösning som hjälper företaget att nå sina mål och skapa en positiv arbetskultur. Genom att aktivt arbeta tillsammans med företaget och dess medarbetare kan jag hjälpa till att lösa problemet på ett sätt som gynnar alla.

Kontakta mig idag för att ta reda på mer om hur jag kan hjälpa ditt företag att hantera svåra personalproblem och återgå till en produktiv arbetsmiljö. Låt mig och mina mångåriga erfarenheter hjälpa dig att lösa dina problem.

Frågor och svar om Svåra personalärenden

Steg för steg i svåra personal ärenden

  1. Samla information och bedöm situationen
  2. Ha en öppen och tydlig kommunikation med den anställde
  3. Skapa en handlingsplan och sätt upp tydliga mål
  4. Ge den anställde relevant stöd och möjlighet till utbildning
  5. Följ upp och bedöm resultatet av åtgärderna
Vi hjälper dig med organisationsutveckling

Vi hjälper dig med din organisationsutveckling

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Omdömen från tidigare kunder

Med genuint intresse för både människor och affärer, tar Tommy ansvar för att utveckla dessa två lite olika områden genom att se till att de går med varandra istället för om varandra. Genom sin analytiska förmåga och engagemang, får han människor att se sig som en del av ett större sammanhang och vikten av det de gör. Utan att göra avkall på det rent affärsmässiga och alltid med glimten i ögat.

Marie Jonassson

Arbetsmiljö och rehabspecialist ISS Fascility Service AB

I min roll som beställare som förvaltningschef utförde Tommy en rad arbeten. Jag upplevde att Tommy var en mycket bra samarbetspartner i de projekt vi körde tillsammans. Tommy hade koll på tidsplanen, kostnaderna och bidrog med hjälp som biträdande projektledare då min tid inte räckte till. Tommy är pålitlig, tar in information samt genomför sina uppgifter som förväntat. Jag kan rekommendera Tommy som ledare och chef. Mvh. Tim

Tim Pettersson

Strateg på ER projektpartner AB

Hög seriositet i sitt uppdrag, noggrann, och sätter personalen samt kunden i fokus men med en ekonomisk medvetenhet, egenskaper för ledarskap.

Oskar Svensson

produktionschef på OCAB I STOCKHOLM AB

Jag har jobbat ihop med Tommy i många år och kan bara ge mina varmaste rekommendationer.

Jari Mäkynen

Senior Advisor på Bengt Dahlgren AB, Uppsala

Tommy är en ordentlig person som jobbar produktiv, effektiv med sina arbetsuppgifter.
Jag rekommenderar´och önskar honom lycka till.

Khosro Safaei

Energispecialist på ISS Facility Services – ISS Sweden